Έρχεται νέο ραβασάκι για να ανέλεγκτα από ΚΤΕΟ Ι.Χ.

 Οι ανοιχτές υποθέσεις με τα αυτοκίνητα δεν τελειώνουν εδώ. 
Αμέσως μετά την αποστολή των προστίμων στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων, σειρά έχουν εκείνοι που δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ οι οποίοι ανέρχονται σε 2 εκατ. ιδιοκτήτες (1,2 εκατ. ΙΧ και 800.000 δίκυκλα) και θα κληθούν να καταβάλουν πρόστιμο 150 ευρώ.
 Υπολογίζεται ότι η έναρξη αποστολής των ειδοποιητηρίων προς τους ιδιοκτήτες ανέλεγκτων από ΚΤΕΟ οχημάτων θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.
 Ωστόσο, τα λάθη στις διασταυρώσεις, αλλά και το υψηλό πρόστιμο ανάγκασε την κυβέρνηση να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε όσους «ξέχασαν» ή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τα ασφάλιστρα για τα οχήματα που διαθέτουν. Ταυτόχρονα αποφάσισε τη μείωση των προστίμων σε όσους εντοπιστούν ανασφάλιστοι μετά τις 15 Ιουλίου, τα οποία θα κλιμακώνονται ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά των οχημάτων.
 Την ίδια στιγμή όμως αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι έλαβαν το ειδοποιητήρια, από λάθος του Δημοσίου, πρέπει να μεταβούν στις περιφέρειες και στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών για να δηλώσουν ή διαφορετικά να αποδείξουν ότι το αυτοκίνητό τους έχει κλαπεί.
 Οι ανοιχτές υποθέσεις με τα αυτοκίνητα δεν τελειώνουν εδώ. Όπως γράφει η «Καθημερινή» εντός του επόμενου μήνα προγραμματίζεται η έναρξη αποστολής των ειδοποιητηρίων προς τους ιδιοκτήτες ΙΧ που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ.
 Οι ιδιοκτήτες που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ θα πληρώσουν το πρόστιμο για εκπρόθεσμο έλεγχο και όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο παράβολα για τον έλεγχο.

νέο ραβασάκι

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget