Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς - συνεχίζουμε τον αγώνα μας

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ συνεχίζουμε τον αγώνα μας και συμμετέχουμε δυναμικά στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, την Πέμπτη 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
 Ταυτόχρονα ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι , κατανοώντας τις έκτακτες καιρικές συνθήκες και με αίσθημα ευθύνης απέναντί τους ,ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς τη μέρα της απεργίας θα μεριμνήσει για αυξημένο προσωπικό ασφαλείας ώστε να αποσυμφορηθούν κάποια ευαίσθητα σημεία , όπως από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων κάναμε (αποκομιδή των απορριμμάτων στα νοσοκομεία, τους ευαίσθητους κοινωνικά χώρους και όπου αλλού κρινόταν αναγκαίο ) με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο κυρίως και στον αγώνα που κάνουμε , τόσο στο Δήμο Λεβαδέων , όσο και στο Δήμο Δ.Α.Α..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 30/06/2017 στο χώρο της καθαριότητας και ώρα 07:00 το πρωί για να αξιολογήσουμε τα νέα δεδομένα και να αποφασίσουμε για την εξέλιξη των κινητοποίσεων μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget