ΠΟΕ-ΟΤΑ - Αναστολή της απεργίας

Την απόφασή της για αναστολή των κινητοποιήσεων, αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία θα συνεχίσει τον αγώνα της με άλλες μορφές κινητοποιήσεων.Σε συνέντευξη τύπου μετά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας ευχαρίστησε την ελληνική κοινωνία για την υποστήριξή της.
"Έχουμε την ευθύνη αυτόν τον κόσμο να μην τον ταλαιπωρήσουμε και να μη κινδυνεύσει η δημόσια υγεία", είπε χαρακτηριστικά.
Έκανε λόγο για πολιτικό παιχνίδι, σημειώνοντας ότι "εμείς δεν ανήκουμε πουθενά, σε κανένα κόμμα και καμμία παράταξη. Πάνω απ' όλα μετράει η κοινωνία και η κοινωνία μας στήριξε".
Ο κ. Τράκας είπε ακόμα, ότι θα γίνει συνάντηση όλων των διοικητικών συμβουλίων την επόμενη βδομάδα για να εξεταστούν άλλης μορφής κινητοποιήσεις.Το θέμα των κινητοποιήσεων, μεταδίδει το ΑΠΕ, θα επανεξεταστεί στο Γενικό Συμβούλιο, η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίου δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Κι' αυτό διότι δεν επιτεύχθηκε πλειοψηφία, καθώς η πρόταση για αναστολή έλαβε 5 ψήφους (3 της πλειοψηφούσας παράταξης και 2 από τη ΔΑΚΕ), ενώ για οι παρατάξεις ΔΑΣ (ΚΚΕ) και ΜΕΤΑ - ΟΤΑ (ΛΑΕ) τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων.

ΠΟΕ-ΟΤΑ - Αναστολή της απεργίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget