σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς - Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και αναξιοπιστίας από το « e-hani blogspot.gr » .

Οι συντάκτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ,με ανάρτησή τους την Κυριακή 25/6/2017 , προσπάθησαν με ψεύδη και φωτογραφίες δήθεν τραβηγμένες την χθεσινή μέρα ( δεν προκύπτει από πουθενά )να λασπολογήσουν και να μποϊκοτάρουν τον αγώνα των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και ακόμα περισσότερο να σπείρουν το διχασμό μεταξύ των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Δ.Α.Α. , ισχυριζόμενοι ότι «ο σύλλογος των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Δ.Α.Α. απεργεί α λα καρτ » , ότι « η αποκομιδή πραγματοποιείται από τους ίδιους υπαλλήλους στα υπόλοιπα μέρη του Δήμου Δ.Α.Α. εκτός της Αράχοβας » και ότι είναι « υποτιθέμενη απεργία» , ισχυριζόμενοι ότι υπάρχει καταγγελία από αναγνώστη , γενικώς και αορίστως.
 Αλήθεια, αυτοί οι εργαζόμενοι που τάχα κάνουν αποκομιδή δεν έχουν ονοματεπώνυμο; Πως ένα Μέσο Ενημέρωσης αναφέρεται γενικώς και αορίστως σε... μαρτυρίες ή καταγγελίες ; Δεν έχει ούτε ο..αναγνώστης ονοματεπώνυμο ; Γιατί στο Σύλλογο εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς δεν έφτασαν ποτέ τέτοιες καταγγελίες; Γιατί δεν διασταύρωσαν οι συντάκτες την «είδηση» με το Σύλλογο εργαζομένων , ο οποίος στέλνει όλες τις ανακοινώσεις του και στο συγκεκριμένο blog , ακριβώς για να υπάρχει πληροφόρηση όλων των πολιτών – δημοτών σε όλες τις δημοτικές ενότητες; Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούν τέτοια διχαστικά δημοσιεύματα ;
 Ενημερώνουμε τους πολίτες και κάθε ενδιαφερόμενο ότι από την πρώτη μέρα με άδεια του Συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς ΓΙΝΕΤΑΙ αποκομιδή των απορριμμάτων στα νοσοκομεία, τους ευαίσθητους κοινωνικά χώρους και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο κυρίως και στον αγώνα που κάνουμε , τόσο στο Δήμο Λεβαδέων , όσο και στο Δήμο Δ.Α.Α..
 Καλούμε το συγκεκριμένο μπλογκ αλλά και οποιονδήποτε πολίτη να καταγγείλει επωνύμως και με στοιχεία οποιονδήποτε γνωρίζει ότι προχωρά σε τέτοιες ενέργειες , σημειώνοντας ότι και ο Χ.Υ.Τ.Α. Λιβαδειάς τελεί υπό κατάληψη ( άρα δεν έχουν αποτεθεί απορρίμματα ) και επιπλέον ότι στο Δήμο Δ.Α.Α. δεν λειτουργεί υπηρεσία καθαριότητας το Σαββατοκύριακο , άρα αν κάποιος το έχει κάνει με απορριμματοφόρα κτλ του Δήμου Δ.Α.Α. είναι και ποινικό αδίκημα εκτός των άλλων.
 Επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας , καλούμε το συγκεκριμένο μπλογκ να αποκαταστήσει την αλήθεια και να μην συκοφαντεί τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα .
 Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση. Δεν παρασύρονται από φερέφωνα και «παπαγαλάκια» που κάθονται μια δεξιά και μια αριστερά...

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ           ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

e-hani blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget