Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις με 24ωρη Πανελλαδική Απεργία

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ… ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ!!!
 Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της ενάντια στην απόλυση 10.000 «Παρατασιούχων-Συμβασιούχων» μετά και τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη που δεν αφήνει περιθώρια τακτοποίησης τους, όπως είχε δεσμευτεί επανειλημμένα η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ.

 Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οργανώνουν την μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο, ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ημέρα της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας, έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) στις 10.30 το πρωί. Θα ακολουθήσει Πορεία Διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών.
 Η μαζική δυναμική συμμετοχή των ΟΛΩΝ των εργαζομένων στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας από όλη τη χώρα αποτελεί βαρόμετρο για τις εξελίξεις στο κρίσιμο θέμα που αφορά στις θέσεις εργασίας 10.000 «Παρατασιούχων-Συμβασιούχων» και στο μέλλον των ιδίων και των οικογενειών τους.
 Αυτονόητο είναι πως, συνεχίζονται οι αποκλεισμοί των Γκαράζ και αύριο ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ημέρα της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας περιφρουρώντας την μορφή αυτή κινητοποιήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στα γκαράζ των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.
 Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία του Συλλαλητηρίου, για το δικαίωμα στην εργασία, για τη διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Απαιτούμε να υλοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. την δέσμευση που είχε αναλάβει για τακτοποίηση των «Παρατασιούχων-Συμβασιούχων» με νομοθετική ρύθμιση.
 ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΚΑΡΟΛΟΥ 24-ΑΘΗΝΑ
 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ… ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

24ωρη Πανελλαδική Απεργία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget