O Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και αποτελεί «ταφόπλακα» για τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και το εργασιακό τους μέλλον , ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προχωρά από τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 19/06/2017 έως και την Τετάρτη 21/06/2017 σε αποκλεισμό όλων των γκαράζ – αμαξοστασίων-αιθουσών καθαριότητας , των δήμων Λεβαδέων και Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας .
 Την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον των εργαζομένων που στηρίζουν πλέον την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων.
 Απαιτούμε:
 1. Μετατροπή όλων των συμβάσεων στην καθαριότητα, στα κοινωνικά προγράμματα και στους παιδικούς σταθμούς, σε αορίστου χρόνου.
 2. Κατάργηση του άρ. 61 του 3979/2011 που δίνεται η δυνατότητα για εκχώρησης σε ιδιώτες της καθαριότητας.
 3. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σ’ όλες τις υπηρεσίες των δήμων.
 4. Κανένας εργαζόμενος, ανεξάρτητα σχέσης εργασίας, να μην πληρώνεται κάτω από τη ΣΣΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, καμιά μείωση ή περικοπή του ανθυγιεινού επιδόματος.
 Όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις επικαλούνται την συνταγματική νομιμότητα μόνο όταν θίγονται τα εργασιακά δικαιώματα, οι εργασιακές και συνδικαλιστικές ελευθερίες. Όταν
 πρέπει να συνεχιστεί η «ομηρία», η εργασιακή ανασφάλεια και η εκμετάλλευση. Το σύνταγμα «παραμερίστηκε» πολλές φορές είτε για να μειωθούν μισθοί και συντάξεις, είτε για να ξεπουληθεί η Δημόσια περιουσία στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονίων που καταδυναστεύουν την ζωή όλων μας.
 Τα δικαιώματα των εργαζομένων κατακτήθηκαν με διαρκείς και επίμονους αγώνες στους δρόμους και στο πεζοδρόμιο. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
 Οι εργαζόμενοι ενωμένοι θα δώσουμε και αυτή τη μάχη , θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλουν τα μνημόνια και για τη δικαίωση των συναδέλφων μας εργαζομένων .
 ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ!!!
 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!
 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ        ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget