Επίσκεψη Δημάρχου Λεβαδέων στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές Δαύλειας - Αγίου Βλασίου – Μαυρονερίου

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Aντιδήμαρχος κ. Κώστας Καπλάνης βρέθηκαν από την Κυριακή, με τους τοπικούς προέδρους Αγίου Βλασίου και Μαυρονερίου στην περιοχή και διαπίστωσαν τις μεγάλες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Επικοινώνησαν με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θανάση Ζαννιά και άμεσα κινητοποιήθηκε από την Δευτέρα ο μηχανισμός ελέγχων του περιφερειακού ΕΛΓΑ.
 Η Δήμαρχος Λεβαδέων και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος βρέθηκαν χθες στη συγκέντρωση των αγροτών στο Μαυρονέρι, όπου παρευρέθη και ο κ. Ζαννιάς συνοδευόμενος από την διευθύντρια κ. Κουρουνάκου Γεωργία και τον προϊστάμενο εκτιμήσεων κ. Λιάλιο Χρήστο, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις πληγείσες καλλιέργειες και έγινε μία αρχική εκτίμηση των ζημιών. Παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Θηβαίος, ο κ. Ζιώγας, Δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Αγίου Βλασίου, Δαύλειας και Μαυρονερίου κ.κ. Α. Σπυρόπουλος, Π. Στουρνάρας και Α. Κουρεντής.
 Καλούνται οι αγρότες να καταθέσουν άμεσα τις δηλώσεις τους, έτσι ώστε να προγραμματιστούν οι αυτοψίες των γεωπόνων και να ολοκληρωθεί η εκτίμηση των ζημιών.

Επίσκεψη Δημάρχου Λεβαδέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget