Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποξήλωση υφιστάμενων και τοποθέτησης νέων γεφυρών σήμανσης, αύριο (08.06.2017) και κατά τις ώρες 19:00΄ έως 07:00΄ της επομένης, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 39,370 (Α/Κ Μαρκόπουλου) έως τη χ/θ 44,130 (Α/Κ Μαλακάσας), περιοχής Δήμου Ωρωπού.
 Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται στον Α/Κ Μαρκόπουλου, μέσω της Παράλληλης Βοηθητικής οδού της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στην κατεύθυνση προς Λαμία, έως Α/Κ Μαλακάσας, όπου θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.
 Παράλληλα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθεί και προσωρινή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 43,380 έως χ/θ 43,580 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.
 Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget