ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ KAI ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 οδηγείται σε δίκη στα Δικαστήρια της Θήβας πλήθος συμπολιτών μας για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της 17ης Ιουλίου 2014 ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θηβών, η οποία έλαβε χώρα στο ύψος των διοδίων στην Εθνική οδό.
 Το έγκλημα που διέπραξαν οι συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη των Συλλόγων μας (ιατροί και φαρμακοποιοί), ήταν ότι διαμαρτυρήθηκαν, ενάντια στην υποβάθμιση των δομών υγείας της περιοχής μας.
 Η κατηγορία που βαρύνει τους συμπολίτες μας είναι η «δήθεν» παρακώλυση συγκοινωνιών, επειδή «τάχα» τα αυτοκίνητα με τα οποία προσήλθαν στην εκδήλωση, είχαν σταθμεύσει στην Εθνική οδό και εμπόδιζαν την κυκλοφορία.
 Δυστυχώς , η εισαγωγή σε δίκη των διαμαρτυρομένων συμπολιτών μας, με αυτή την αστεία κατηγορία, φανερώνει την πίστη των εκάστοτε κυβερνώντων στις καθεστωτικές αντιλήψεις, στην με οποιονδήποτε τρόπο κάμψη του φρονήματος των πολιτών, στην άσκηση τρομοκρατίας έναντι σε κάθε υποψήφιο διαμαρτυρόμενο και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά έναντι στο συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών για διαμαρτυρία.
 Η δίκη αυτή περισσότερο μας πεισμώνει, παρά μας αποθαρρύνει και απαιτούμε από τη Δικαιοσύνη και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην εγκληματική υποβάθμιση των δομών του Κράτους, παρά στην άσκηση διώξεων εναντίον αθώων αλλά πανίσχυρων πολιτών.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ
 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget