Μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας Θήβας για την καταπολέμηση της οργανωμένης διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί σε περιοχή της Αθήνας, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την καταπολέμηση της οργανωμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
 Κατασχέθηκαν πάνω από (5,5) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, περισσότερα από (100) γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητες, ηρωίνης και μεθαδόνης, καθώς και δενδρύλλια κάνναβης.
 Κατασχέθηκαν επιπλέον ζυγαριές ακριβείας, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, αδασμολόγητος καπνός, μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα κ.α.
 Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες (16-05-2017) απογευματινές ώρες σε περιοχή της Αθήνας, τρεις (3) ημεδαποί (53χρονος, 44χρονος και 39χρονη), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και - κατά περίπτωση – για μεταφορά και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα.
 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν αρχικά και συνέλαβαν, μετά από καταδίωξη, τον 44χρονο, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους (110) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
 Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 δύο πήλινα δοχεία, μία σακούλα και ένα χάρτινο κυτίο, τα οποία περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (5.604) γραμμαρίων,
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, καθώς και
μία γλάστρα με τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (10) έως (50) εκατοστών.
Επίσης, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 53χρονου και της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 τρεις νάιλον και δύο χάρτινες αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης (άκοπη σε μορφή βράχου), συνολικού μεικτού βάρους (3,9) γραμμαρίων.
δύο νάιλον και μία χάρτινη συσκευασία, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (5,5) γραμμαρίων,
δύο μπουκάλια που περιείχαν (300) ml μεθαδόνης,
ένα κομμάτι ξύλου, με υπολείμματα ηρωίνης,
μία ζυγαριά ακριβείας και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος,
ένα κινητό τηλέφωνο και (280) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Κατασχέθηκε επιπλέον ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
 Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι σε βάρος της 39χρονης, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (16) μηνών, για κλοπές.
 Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Αθηνών.
 Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με σκοπό την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

οργανωμένης διακίνησης ναρκωτικών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget