Θανάσης Σκούμας ''παύση της ποινικής δίωξης των 77 συμπολιτών μας''

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θηβών, έπαυσε την ποινική δίωξη των 77 συμπολιτών μας (υφ' όρον), σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4411/2016, για την κινητοποίηση στα διόδια τον Ιούλιο του 2014, προτάσσοντας τις υποθέσεις αυτές έναντι των υπολοίπων υποθέσεων του εκθέματος. Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία των συμπολιτών μας, δεν πέρασε, αν και ορισμένοι επιμελώς επεδίωξαν να μην υπάρξει πολιτική αντίδραση στην εκφοβιστική και άδικη δίωξη.
Το άρθρο 34 παρ. 12Α του ΚΟΚ που επιβλήθηκε αρχικά με το νόμο Βορίδη το 2012 και εφαρμόζεται με θρησκευτική ευλάβεια από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποτελεί το βασικό εργαλείο ποινικοποίησης της ειρηνικής διαμαρτυρίας και υπεράσπισης των ιδιωτικών εταιρειών που κερδοφορούν από τα διόδια. Ο κ. Τσίπρας, παραμένει βέβαια ο άγρυπνος φρουρός των συμφερόντων των παραχωρησιούχων εταιρειών που εκμεταλλεύονται τις εθνικές οδούς και τους έλληνες πολίτες και η κυβέρνηση του, αποτελεί αναμφισβήτητα την πλήρη εγγύηση των συμφερόντων και των παρανόμων συμβάσεων παραχώρησης. Το διαχρονικό οικονομικό έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού συνεχίζεται με πλήρη ευθύνη και συνενοχή του Τσίπρα και της κυβερνητικής παρέας του.
* Στη φωτό αρχείου (Φεβρουάριος 2014-Μετωπικά διόδια Θήβα), όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση και διαμαρτυρόταν ενάντια στα διόδια των εργολάβων. Τώρα, είναι μαζί με τους εργολάβους και διασφαλίζει να κάνουν ανενόχλητοι το πάρτυ τους, σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Τι έγινε με τη δίκη 80 πολιτών της Βοιωτίας που... από LAMIASTARGR

Μετωπικά διόδια Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget