Bράβευση μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Θήβας

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας συμμετείχε στον "5ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία" που διοργάνωσαν για 5η συνεχή χρονιά τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας.
Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο "LUCY", στην Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής βραβείων των μαθητών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό.
Οι μαθήτριες Αδάμ Ελευθερία,  Κασάπη Παναγιώτα και Χατζή Λουντμίλα της Α’ Λυκείου έλαβαν το 1ο Βραβείο το οποίο συνοδευόταν από χρηματικό έπαθλο 1.200 €, για την εργασία τους με τίτλο «Bio Heat». Η εργασία τους αφορά  μία εταιρεία, η οποία θα προσφέρει θέρμανση με την καύση βιοαερίου στα δημόσια κτήρια, στα σπίτια ή ακόμα και τις επιχειρήσεις των ενδιαφερόμενων με ελάχιστο κόστος. Η παραγωγή του βιοαερίου θα προέρχεται από τα κάθε μορφής απόβλητα της περιοχής, τα οποία έπειτα από ορθή συλλογή, διαλογή και κατάλληλη επεξεργασία είναι δυνατόν να παράξουν σημαντικές ποσότητες βιοαερίου, αλλά και άλλων χρήσιμων προϊόντων.
Οι μαθήτριες Ανδρέου Άννα, Μήτση Ασημίνα, και ο μαθητής Κουτουλάκης Γρηγόριος της Β’ Λυκείου έλαβαν το 7ο Ειδικό Βραβείο Νεανικού Επιχειρείν  το οποίο συνοδευόταν από χρηματικό έπαθλο 250 €, για την εργασία τους με τίτλο «CottonAGRO». Η εργασία τους αφορά την καλλιέργεια γεωργικών προϊόντων (βάμβακος), οι ενεργειακές ανάγκες της οποίας θα καλύπτονται από φωτοβολταϊκά πάνελ, την άρδευση των χωραφιών με μέθοδο στάγδην και την χρήση εφαρμογής τηλεφώνου για την άμεση ενημέρωση των συνθηκών του χωραφιού και τον πλήρη έλεγχο των διαδικασιών χωρίς αυτό να συνεπάγεται την παρουσία στο χωράφι.
Υπεύθυνη καθηγήτρια για την υποστήριξη και καθοδήγηση των δύο ομάδων του σχολείου μας ήταν η κυρία Ηλιάδου Κυριακή ΠΕ13.

Bράβευση μαθητών 2ου Γεν. Λυκείου Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget