Θανάσης Σκούμας - ο πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ αποσιωπά το μείζον, και προπαγανδίζει το έλασσον

Καλή κι αξιέπαινη η καμπάνια μείωσης της πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό Κόλπο.
Τι καλά που θα ήταν επίσης, αν ο Πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ και οι Δήμαρχοι της περιοχής ενδιαφέρονταν και για την απελευθέρωση των κοινοχρήστων πραγμάτων ακτών και αιγιαλού του Κορινθιακού από τις θρασύτατες και ανεμπόδιιστες καταλήψεις των βιομηχανιών.

Όπως επίσης αν ενδιαφέρονταν και για τον επισταμένο και διαρκή έλεγχο των βιομηχανιών που είναι εγκατεστημένες δίπλα στις ακτογραμμές του Κορινθιακού.
Αλλά ο πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ, και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης (αλλά ουσιαστικά συμπολίτευσης) στο Δήμο Θηβαίων, κ. Χαλβατζής, επιμελώς αρνείται να θέσει θέμα καταπάτησης των δημόσιων και δημοτικών κοινοχρήστων χώρων στον κόλπο της Νούσας Θίσβης, ταυτιζόμενος απολύτως με το Δήμαρχο Θήβας κ. Νικολάου και με την απεμπόληση των κυριαρχικών και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του Δημοσίου και του Δήμου Θήβας, με όσους κινδύνους ενέχει αυτή η στάση για τις ακτές και την περιβαλλοντική προστασία του Κορινθιακού και τα δικαιώματα των πολιτών στην ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές του.
Αντί να κινητοποιήσει τους δήμους και τους πολίτες του Κορινθιακού κόλπου στην καμπάνια για ανοικτούς δρόμους και παραλίες στον Κορινθιακό, ο πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ αποσιωπά το μείζον, και προπαγανδίζει το έλασσον.

Θανάσης Σκούμας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget