«Το παραμύθι σου άνοιξε…» στη Θεσσαλονίκη

Tο Σάββατο 13 Μαΐου 2017 κατά τη διάρκεια της 14ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου, στο περίπτερο των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του π. Σπυρίδωνα Βασιλάκου «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ… από τα παραμύθια του χθες στην αλήθεια του σήμερα!» Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εξαιρετική και θύμισε την προπέρσυνη και περσυνή συμμετοχή του κόσμου στις παρουσιάσεις των βιβλίων «ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» και «ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ»!
Για το βιβλίο μίλησαν ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Γιάγκου εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και ο συγγραφέας του βιβλίου π. Σπυρίδων Βασιλάκος. Μεταξύ άλλων οι ομιλητές ανέφεραν ότι το βιβλίο έχει μια μοναδική πρωτοτυπία και είναι το πρώτο που κυκλοφορεί μ᾿ αυτό το περιεχόμενο! Ο συγγραφέας μάς αποκαλύπτει τους θησαυρούς που κρύβονται στα παιδικά μας παραμύθια και που είναι τόσο χρήσιμοι στην ενήλικη καθημερινότητά μας. Εάν στην παιδική μας ηλικία ήταν η συντροφιά μας, τώρα που μεγαλώσαμε, τα παραμύθια με το βαθύ τους νόημα έχουν μια απίστευτη δύναμη την οποία και μας προσφέρει μέσα από την καρδιά του ο π. Σπυρίδων! Την παρουσίαση συντόνισε ο υπεύθυνος των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ κ. Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης.
Ήταν μιά εκδήλωση που συζητήθηκε και φέτος για την μεγάλη συμμετοχή των Θεσσαλονικέων, για το ξεχωριστό ενδιαφέρον που προκάλεσαν οι ομιλητές με την πρωτότυπη συνεργασία τους και την ατμόσφαιρα η οποία επικράτησε! Μια εκδήλωση σταθμός για τα εκδοτικά δρώμενα και μήνυμα ελπίδας! Τό βιβλίο
«Το παραμύθι σου άνοιξε…»τοῦ π. Σπυρίδωνα Βασιλάκου κυκλοφορεῖται
ἀπό τίς ἐκδόσεις «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ»
(τηλ.: 210 9310605).

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget