Πολιτική Προστασία Π. Ε.Βοιωτίας - έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Bροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά απο χαλαζοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής κυρίως χώρας.
πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. απόψε (24-05-2017) μέχρι και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα τα ηπειρωτικά (πλην Θράκης).
2. αυριο (25-05-2017) από τις μεσημβρινές ώρες η ήπειρος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Στερεά και η Θεσσαλία.
πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.
3. την παρασκευη (26-05-2017) αρχικά η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά βόρειου αιγαίου, σταδιακά πρόσκαιρα τα νησιά του ιονίου, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και η ανατολική νησιωτική χώρα.
σταδιακά ύφεση των φαινομένων απο τα δυτικά τις βραδινές ώρες.
Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr/.Για περισσότερες πληροφορίες, για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων οι πολίτες μπορούν να αποταθούν:
1. Στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036) 24ωρου λειτουργίας, & στο e-mail (tpp-viotia@pste.gov.gr) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. 2. Στην ιστοσελίδα (www.civilprotection.gr) της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.
3. Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget