Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - εκδήλωση Ανοιχτές Πόρτες 2017

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στηρίζει την εκδήλωση Ανοιχτές Πόρτες 2017 που διοργανώνει η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος ( ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε. ) στις 27 και 28 Μάιου 2017, και καλεί όλους τους οινόφιλους να επισκεφτούν, να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα μεγάλα κρασιά των βουνών της Κεντρικής Ελλάδος.
 Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στους Δρόμους του Κρασιού της Κεντρικής Ελλάδας, να ξεναγηθεί στις ομορφιές των επισκέψιμων οινοποιείων της, να χαρεί το ελληνικό κρασί στον φυσικό του χώρο και να γνωρίσει τους ανθρώπους πίσω από το κρασί.
 Ξενάγηση στο αμπέλι, στο χώρο παραγωγής, στην κάβα, γευστική δοκιμή των κρασιών, εκδηλώσεις και εκπλήξεις είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στα οινοποιεία.
 Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την επισυναπτόμενη πρόσκληση της ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε., ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και το διαδραστικό χάρτη των παραγωγών μας στην ιστοσελίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης στο https://agrifoodcentralgreece.gr/chartis-paragogon

Ανοιχτές Πόρτες 2017

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget