Ενημέρωση από την Φανή Παπαθωμά για την παράκαμψη Αγίας Παρασκευής και τους κόμβους του οδικού δικτύου Βοιωτίας

Σε απάντηση του ερωτήματος Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης, καθώς και σε ενημέρωση της Δημάρχου Λεβαδέων για την δημόσια τοποθέτησή της, στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:
 Η συγκεκριμένη μελέτη της παράκαμψης της Αγίας Παρασκευής, συνεχίζεται κανονικά με σύμβαση η οποία υπογράφτηκε στις 19-06-2015 πράξη την οποία η Δήμαρχος Λεβαδέων γνωρίζει.
 Κατά το παρελθόν η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Λεβαδέων, κ. Στέλιο Θεοδωρόπουλο, ενημερώθηκαν για την πορεία της μελέτης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, και με δική του παρότρυνση μετέβησαν στις αρμόδιες υπηρεσίες για την πληρέστερη ενημέρωσή τους.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη μελέτη έχει περιληφθεί και ο κόμβος του Αγίου Γεωργίου, καθώς και ο κόμβος των Αλαλκομενών, έτσι ώστε να αποτελεί ενιαίο, ολοκληρωμένο έργο.
 Από τα ανωτέρω, είναι αντιληπτό ότι τι εν λόγω μελέτη συνεχίζεται κανονικά.
 Βεβαίως ως η Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και ο Δημοτικός Σύμβουλος γνωρίζουν, μετά την ολοκλήρωση της μελέτης ακολουθεί το στάδιο των απαλλοτριώσεων, για το οποίο είναι δεδομένη η βούληση του Περιφερειάρχη να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
 Είναι προφανές, ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει καθυστέρηση εκπόνησης της μελέτης, η οποία προχωρά και ολοκληρώνεται κανονικά.
 Η χρηματοδότηση του έργου των κόμβων χορηγήθηκε για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας της Π.Ε. Βοιωτίας.
 Η δε υλοποίηση των κάτωθι κόμβων:
 § Παρορίου,
 § Αγίου Βλασίου,
 § Ρωμαίικου,
 § Κορώνειας,
 § Σωληναρίου,
 § Υψηλάντη,
 § Πέτρας,
 § Μαυροματίου,
 § Καναβαρίου,
 § Μιχαηλίδη,
 σε τίποτα δεν παρεμποδίζει την εν λόγω μελέτη που αφορά την παράκαμψη της Αγίας Παρασκευής.
 Τουναντίον αποτελεί ενισχυτικό παράγοντα της βελτίωσης - αλλαγής που συντελείται στο οδικό επαρχιακό δίκτυο της Βοιωτίας.
 Βασική μας αρχή είναι η αδιάκοπη προσπάθεια για την αξιοποίηση όλων των πόρων, γιατί κάθε κονδύλι αποτελεί ευκαιρία για έργα υποδομής.
 Προχωράμε πάντα αποδίδοντας τα μέγιστα στους πολίτες της Βοιωτίας .

Ενημέρωση από την Φανή Παπαθωμά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget