Χωρίς τρένα από Τρίτη 27 Μάιου έως Πέμπτη 1η Ιουνίου

Την κατάργηση όλων των δρομολογίων από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1η Ιουνίου ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ). 
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με εξώδικό της η ΠΕΠΕ έκανε γνωστή την απόφασή της να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την Τρίτη 30.05.2017 & την Τετάρτη 31.05.2017, και σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 01.06.2017. 
Σύμφωνα με την εταιρεία, επειδή οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, ουσιαστικά επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σεβόμενη το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της και προκειμένου να τους προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχυση που θα επιφέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων για τις παραπάνω ημερομηνίες.
 Ως εκ τούτου, κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 30.05 έως και την Πέμπτη 01.06.
 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, τη λύπη της για την απόφασή της αυτή, «στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο»...


Χωρίς τρένα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget