Στην Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά το Νομαρχιακό Τμήμα Π.Ε. Βοιωτίας του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς στα πλαίσια της καλής συνεργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Χάρης Σανιδάς, και οι κ.κ. Παναγώτας Αντώνης, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπή Ν. Βοιωτίας του ΤΕΕ, Μπράλιος Ιωάννης, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, Κουτσοπούλου Αγγελική – Ειρήνη, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ και Πανουργιάς Θωμάς Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
 Έγινε ένας ουσιαστικός κι εποικοδομητικός διάλογος όπου ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΕΕ συζήτησαν με την Αντιπεριφερειάρχη και της εξέθεσαν τις απόψεις τους, για τα σημαντικά θέματα που αφορούν το Νομό.
 Η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χάρης Σανιδάς από πλευράς τους τόνισαν ότι ο διάλογος και η άριστη συνεργασία θα συνεχιστούν, γιατί επιδίωξη όλων, είναι η επίλυση των προβλημάτων του Τεχνικού κόσμου και των Έργων που προγραμματίζονται και απασχολούν τη Βοιωτία.

ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget