Μήνυμα συμπαράστασης Δημάρχου Λεβαδέων για τους 77 διωκόμενους Βοιωτούς πολίτες

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τους 77 Βοιωτούς πολίτες που διώκονται εξαιτίας της συμμετοχής τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου 2014 από τα Εργατικά Κέντρα Θήβας και Λιβαδειάς και μετά από κάλεσμα των Δήμων Λεβαδέων, Θηβαίων και Αλιάρτου διεκδικώντας να τεθεί τέλος στην υποβάθμιση των υγειονομικών δομών του Νομού.
 Οι πολίτες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο εξέφρασαν την αντίδρασή τους με απολύτως ειρηνικό τρόπο, καταγγέλλοντας τις ακολουθούμενες πολιτικές της τότε κυβέρνησης που οδηγούσαν τη δημόσια υγεία σε μαρασμό, εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και σε φαρμακευτικό και ιατρικό εξοπλισμό.
 Ως ελάχιστο δείγμα υποστήριξης προς τους 77 συμπολίτες μας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, στην ερχόμενη συνεδρίασή του, θα εκδώσει σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης, ενώ αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής θα παρευρεθεί στα Δικαστήρια της Θήβας, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 ημέρα διεξαγωγής της δίκης, για να εκφράσει την συμπαράστασή της.

Μήνυμα συμπαράστασης Δημάρχου Λεβαδέων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget