Ενωμένοι οι φορείς της Εύβοιας ενάντια στα νεα διόδια στο δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου

Η πληροφορία για την εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου, την Πέμπτη 18 Μαΐου, προκάλεσε αναστάτωση και συστράτευση των φορέων της Εύβοιας, προκειμένου να αποτραπεί η αρνητική εξέλιξη της τοποθέτησης νέων διοδίων.
 Ο Δήμος Χαλκιδέων διοργάνωσε ήδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας , ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός έστειλε  επιστολή στους δύο Ευβοιώτες υπουργούς της κυβέρνησης (κ.κ. Αποστόλου, Μαυραγάνη) και στους κυβερνητικούς βουλευτές Εύβοιας.
 Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα εξέδωσε ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας, ο οποίος κάλεσε τους εμπόρους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
 Επίσης εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση ραδιοταξί Χαλκίδας «Εύριπος», η οποία τόνισε ότι στηρίζει τον αγώνα κατά των διοδίων και θα δώσει δυναμικό «παρών» στην κινητοποίηση της Πέμπτης.
 Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η  Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, η οποία επίσης δήλωσε ότι θα συμμετάσχει ενεργά στην κινητοποίηση.

διόδια στο δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.