Καταγγελία της Γραμματείας Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ για διακοπή του ρεύματος στο σπίτι άνεργου

Γι’ άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμη δράματος που ζει μια οικογένεια στην Λιβαδειά. Πρόκειται για οικογένεια ανέργων που δίνει καθημερινή μάχη για την επιβίωση , με σοβαρά προβλήματα υγείας που εδώ και 3 εβδομάδες ζει χωρίς ρεύμα.
 Τι κι αν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  διατυμπάνιζε παλιότερα ότι κανένα σπίτι βιοπαλαιστή, άνεργου, ανάπηρου,  δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα.  Σήμερα προχωρά σε διακοπές ρεύματος, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, σε φτωχούς ανθρώπους και όχι σε μπαταχτσήδες, ενώ για τις μεγάλες βιομηχανίες μείωσε δραστικά την τιμή της κιλοβατώρας.
 Η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ,  καταγγέλλει την διακοπή του ρεύματος στον   άνεργο πατέρα, που εκτός από την ανεργία του, έχει να αντιμετωπίσει την δική του αρρώστια και του παιδιού του, ενός ανθρώπου που αδυνατεί  να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του, πολύ δε περισσότερο να πληρώσει λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.
 Απαιτούμε  την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην συγκεκριμένη οικογένεια και σε κάθε οικογένεια ανέργου ή βιοπαλαιστή που δεν μπορεί να πληρώσει, είτε λόγω ανεργίας, είτε γιατί μειώθηκε δραστικά το εισόδημά του.
 Καλούμε τους συναδέλφους να μην αποδεχθούν την κατάσταση. Να παλέψουμε σε έναν αγώνα που στόχος του θα είναι η ικανοποίηση των αναγκών μας. Καλούμε τους συναδέλφους να κατανοήσουν ότι η λύση δεν είναι να κρύβουμε το πρόβλημα διότι δεν είμαστε εμείς που το προκαλέσαμε.  Η περηφάνια όλων εμάς που μοχθούμε για το μεροκάματο για να πλουτίζουν οι λίγοι δεν τσακίζεται στα σκοτάδια που θέλουν να μας βυθίσουν.
 Οι ίδιες μας οι ανάγκες, μας επιβάλλουν να διεκδικήσουμε:
 Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά
Μείωση 50% των τιμολογίων της ΔΕΗ και των δημοτικών τελών στους ανέργους.
Πάγωμα των χρεών στη ΔΕΗ για όσο χρόνο διαρκεί η ανεργία.

Καταγγελία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget