Απάντηση των παικτών του Άρη Θήβας στην ανακοίνωση του Σωτήρη Γερμανού!

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Γερμανού ‘άναψε φωτιές’ στον μπασκετικό κόσμο της Θήβας και ειδικότερα του Άρη, με τους παίκτες της ομάδας να βγάζουν ανακοίνωση την οποία μας έστειλαν και την δημοσιεύουμε παρακάτω, απαντώντας στις κρίσεις και τις επικρίσεις του πρώην προπονητή τους.
 ‘Καταρχάς θα θέλαμε να επισημάνουμε πως ο λόγος κάθε αθλητή που σέβεται τον εαυτό του εκφράζεται μέσα στο γήπεδο και όχι με δημόσιο αντίλογο, όμως η σημερινή ανακοίνωση του πρώην προπονητή μας κ. Σωτήρη Γερμανού μας λυπεί και μας υποχρεώνει να παραθέσουμε λιτά και εμπεριστατωμένα την ορθότητα των γεγονότων και να εναντιωθούμε σε βαρύγδουπες δηλώσεις που θίγουν το αθλητικό μας ιδεώδες και τη μέχρι τώρα διαδρομή μας σε αυτό το άθλημα που έχουμε λατρέψει και ο καθένας έχει αφιερώσει πολλά χρόνια υπηρετώντας το με ήθος και αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε τον πρώην coach διότι πράγματι ήμασταν δική του επιλογή και η αρωγή του ήταν πολύτιμη στο να κλειστεί η συμφωνία με το σύλλογο Άρη Θήβας, όμως για να μείνει κάποιος σε μια ομάδα χρειάζονται και άλλα πράγματα. Θα ήταν ντροπή εκ μέρους μας να μην αναγνωρίσουμε τη μέγιστη βοήθεια και συμπαράσταση της διοίκησης και του Προέδρου μας καθώς και την οικονομική τους συνέπεια, ακόμα και όταν η ομάδα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, πράγμα που συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η απόδοση μιας ομάδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με σημαντικότερο από όλους τη συνοχή και την ψυχολογία.
 Αναγνωρίζουμε ότι είναι αδύνατον να είμαστε σε κάθε αγώνα στο peak όλοι οι παίκτες, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΙΔΕΩΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ COACH. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ.
 Εν κατακλείδι θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τον ίδιο αριθμό προπονήσεων κάναμε και στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο. Οι ίδιοι παίκτες που θέλατε να τιμωρηθούν με μείωση μισθών έκαναν ό,τι έκαναν και έφεραν την ομάδα στον τελικό να παίζει αξιοπρεπέστατα και να διεκδικεί την άνοδο. Το μόνο που άλλαξε ήταν ο coach.Το αποτέλεσμα μετράει και όχι το αν κάποιος αντί για τρεις ήρθε δυο φορές. Ως τρίτη προπόνηση μετράει η ψυχολογία και φαίνεται ότι αυτό το στοίχημα το έχασε ο πρώην coach. Σκέφτηκε πόσες φορές τιμωρήθηκε ο πάγκος εξαιτίας του και πόσα παιχνίδια θυσιάστηκαν στο βωμό της προσωπικής του συμπεριφοράς;
 Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε τη βελόνα στα άχυρα και τρόπους αποδόμησης της επιτυχίας που πέτυχε αυτή η ομάδα του ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ και ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια στο θέμα πειθαρχίας. Περιμέναμε συγχαρητήρια και εισπράττουμε μια άνευ λόγου επίθεση. Και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα θα πούμε χαριτολογώντας….. «Τι θα έπρεπε; να σταυρώσουμε το Σπανούλη (έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών) που στον τελικό δεν απέδωσε όπως έπρεπε; Θα ζητούσαμε να τον τιμωρήσουν και να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο;

 ME TIMH OI ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ’

http://www.eviabasket.gr

Άρη Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget