Τρία λαμπερά αστέρια στον 33ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου, την Κυριακή!

 Η Χρυσή Ολυμπιονίκης στα 20 χλμ. βάδην Υποπλοίαρχος Αθανασία Τσουμελέκα, η Αργυρή Ολυμπιονίκης στα 100 μ. Σμηναγός Κατερίνα Θάνου και ο  Γιάννης Κούρος ο Υπερμαραθωνοδρόμος, με σειρά διακρίσεων στο μη Ολυμπιακό άθλημα του υπερμαραθωνίου που μέχρι σήμερα έχει καταρρίψει τουλάχιστον 160 παγκόσμια ρεκόρ, τιμούν με την παρουσία τους, τον 33ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, που θα γίνει την Κυριακή 28 Μαΐου.
Οι τρεις μεγάλοι διεθνούς εμβέλειας αθλητές συμμετέχουν στην αντιπροσωπεία του Ανωτάτου Συμβουλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) μαζί με μέλη της ηγεσίας του και στελέχη, καθώς με τον ΜΕΔΕΩΝΑ Άσπρων Σπιτιών Παραλίας Διστόμου έχουν την ευθύνη της τεχνικής διοργάνωσης του Δρόμου των 11,2 χλμ από τον Καρακολιθο στο Διστομο ( 10.00), Τεχνική στήριξη παρεχουν και άλλοι φορείς της κωμόπολης της Βοιωτίας.
Ο ''Δρόμος Θυσίας'' διοργανώνεται από τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και την Δημοτική Ενότητα της Μαρτυρικής Πόλης του Διστόμου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Στον Λαϊκό Δρόμο έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες δρομείς.

33ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget