Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας - έναρξη περιόδου εγγραφών στον 35ο αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας ενημερώνει όλους τους δρομείς-μέλη του συλλόγου για την έναρξη περιόδου εγγραφών συμμετοχής στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 12 Νοεμβρίου 2017.Με δεδομένη την τεράστια απήχηση που παρουσιάζει ο Αυθεντικός Μαραθώνιος στο πανελλήνιο αγωνιστικό κοινό ο Σ.Δ.Υ.Μ εξασφάλισε για φέτος 170 θέσεις για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών του συλλόγου και συγκεκριμένα:
110 θέσεις για την κλασική διαδρομή των 42 χλμ, 45 θέσεις για τον αγώνα των 10 χλμ και 15 θέσεις για τον πρωινό αγώνα των 5 χλμ. Επειδή όμως ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος και η ζήτηση συνεχώς αυξανόμενη,παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν το ταχύτερο δυνατό για την εξασφάλιση θέσης στην αγωνιστική διαδρομή που τους ενδιαφέρει.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορεί να υποβάλλονται από τις 24 Μαίου έως και τις 15 Ιουνίου 2017. Το κόστος συμμετοχής σε κάθε αγωνιστική διαδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ ανά αθλητή για το βασικό πακέτο και 25 ευρώ για το ενισχυμένο.Στα 10 ευρώ επίσης ανέρχεται και το κόστος μετακίνησης με το λεωφορείο για τους αθλητές που θα το δηλώσουν έγκαιρα.
Επισημαίνεται πως απαραίτητη προυπόθεση για τη συμμετοχή οποιουδήποτε δρομέα με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας είναι να είναι εγγεγραμμένο μέλος του συλλόγου.
Για το λόγο αυτό, μαζί με τις αιτήσεις συμμετοχής θα υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής των αθλητών ως μέλη του συλλόγου με τη συμπλήρωση ειδικού εντύπου και την καταβολή του ποσού των 5 ευρώ. Διευκρινίζεται πως η καταβολή του ποσού των 5 ευρώ συνιστά την ετήσια συνδρομή όλων των μελών του συλλόγου(παλαιών και νέων) και αφορά μόνο τους δρομείς που είναι άνω των 18 ετών.Οι ανήλικοι δρομείς του συλλόγου δικαιούνται εγγραφή χωρίς χρηματική εισφορά.
Η κατοχύρωση των θέσεων για τον 34ο Μαραθώνιο θα γίνει με την έγκαιρη υποβολή αίτησης συμμετοχής με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
• στα γραφεία του συλλόγου(Αμφίωνος 27 τηλ 22620) μόνο για εγγραφές του Μαραθωνίου.
• στο κατάστημα ξυλείας του κ.Κολλημένου(Τιτάνων 17, τηλ 22620-27249) για εγγραφές α) Μαραθωνίου ,β) Εγγραφές 10 χλμ και γ) Εγγραφές 5 χλμ
• Οι δρομείς του Σχηματαρίου θα απευθυνθούν για την υποβολή της αίτησής τους στο κ. Παπαιωάννου Νίκο (τηλ 6978760869) για όλες τις διαδρομές.
Διευκρινίζεται ότι δεν θα είναι δυνατή η τηλεφωνική κράτηση θέσεων.
Να τονιστεί ότι η συμμετοχή με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο δεν συνιστά απλώς συμμετοχή στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση αλλά και σε μια γιγάντια ανθρωπιστική καμπάνια καθώς τα 10 ευρώ του καθενός συγκεντρώνονται και διατίθενται μετά τον αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ και της ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Ο πρόεδρος Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας **Ο γεν.γραμ. Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας*
Σκουρτανιώτης Γιάννης ******** Νικολακόπουλος Ξενοφών***

Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget