Τι θα γίνει με τον γάμο Μπακογιάννη – Κοσιώνη;(video)

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γέμισε θλίψη την οικογένειά του και επέφερε αλλαγές στα σχέδιά των μελών της. Ο γάμος του εγγονού του, Κώστα Μπακογιάννη, με τη Σία Κοσιώνη, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από την τραγική αυτή απώλεια.
 Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο Happy Day σήμερα το πρωί, ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, με πιθανό κουμπάρο τον κ. Αλαφούζο.
 «Φαντάζομαι ότι η κηδεία θα αλλάξει τα δεδομένα! Δεν μπορείς να κάνεις γλέντι σε 5 μέρες από την κηδεία!» είπε η παρουσιάστρια. «Νομίζω δεν κάνουνε γάμους, για 6 μήνες, στην Κρήτη αν έχεις νεκρό στην οικογένεια δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι!» σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής. «Το ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει ένα μεγάλο γλέντι στο Καρπενήσι με αρνιά και με όργανα, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα γίνει λόγω του θανάτου του επίτιμου Προέδρου. Φυσικά, ότι απόφαση και να ληφθεί θα είναι σεβαστή.
 Εγώ σκέφτομαι να είμαι 5 μηνών έγκυος, και να έχω το άγχος να οργανώσω και το γάμο…! Σία μου, ένα πάνελ είναι με το μέρος σου!» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

γάμος Μπακογιάννη – Κοσιώνη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget