Χωρίς νερό για μέρες η παραλία της Λιβαδόστρας

Χωρίς νερό ούτε για για τις ανάγκες στις τουαλέτες των σπιτιών  παραμένει για 4 ημέρες η περιοχή της Λιβαδόστρας  των Λεύκτρων  καθώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την αντλία που τροφοδοτεί τον οικισμό  σύμφωνα με τον Πρόεδρο  Λεύκτρων Κο Τσσραμπάρη ο οποίος έχει από καιρό ενημερώσει την Δημοτική Αρχή με έγγραφό του που έχει κοινοποιήσει σε κάθε αρμόδιο. Δυστυχώς τα προβλήματα θα είναι μεγάλα ενόψει  των διακοπών του Πάσχα όπου ο οικισμός θα γεμίσει από κόσμο.
Εδώ και 2,5 χρόνια η  νέα δεξαμενή  που είχε χρηματοδοτήσει η πρώην ΝΑ Βοιωτίας και  που θα λύσει το πρόβλημα, είναι έτοιμη όπως και ο αγωγός, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του Προέδρου των Λεύκτρων και του πρώην Αντιδημάρχου Κου Μητσάκη αυτές  έπεσαν στο κενό.
 Εδώ και τώρα λύση  ζητά ο Πρόεδρος Λεύκτρων.

παραλία της Λιβαδόστρας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.