Ευχαριστίες Ι.Μ.Θηβών και Λεβαδείας προς την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, η Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ν ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικών ομών της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας «Η ΑΡ ΓΗ», ενίσχυσε με 50 επιταγές ισάριθμες εμπερίστατες οικογένειες που αντιμετωπίζουν εξαιρετικά οικονομικά προβλήματα και κυρίως προβλήματα υγείας.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Μητροπόλεως με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, του εκπροσώπου του Ομίλου και ιευθυντή ημοσίων Σχέσεων του εργοστασίου κ. Ιωάννη Καραβά και των υπευθύνων της ΑΡ ΓΗΣ. Να τονισθεί ότι είναι η έκτη κατά σειρά συμμετοχή της ως άνω εταιρείας στην στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Οι δικαιούχοι που έλαβαν τις επιταγές εν όψει του Πάσχα ευχαρίστησαν τόσο την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ν ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και τον εκπρόσωπο της εταιρείας για την προσφορά όσο και την Ιερά Μητρόπολη που μέσω του Οργανισμού «Η ΑΡ ΓΗ» τους στηρίζει στις καθημερινές ανάγκες επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και όλοι οι εθελοντές κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες στο έργο του Οργανισμού «Η ΑΡ ΓΗ», εκφράζουν προς την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ν ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» τις ευχαριστίες τους για την συνδρομή της στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, που σκοπό έχει την στήριξη και ανακούφιση του πάσχοντος ανθρώπου που ταλαιπωρείται από την συνεχιζόμενη κρίση.


Ι.Μ.Θηβών και Λεβαδείας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget