Θανάσης Σκούμας - έκθετος ο Δήμαρχος Θήβας

ΕΚΘΕΤΟΣ ο δήμαρχος Θήβας, αντί να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Δήμου και των δημοτών, συντάσσεται με τις θέσεις της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ. 
Λέει ότι δεν απεμπολεί κανένα δικαίωμα, αλλά αφήνει την ιδιωτική εταιρεία να παρανομεί και "συμβιβάζεται" με τον DE FACTO αποκλεισμό των πολιτών από τον όρμο της Νούσας και από το δημοτικό δρόμο που οδηγεί σ΄αυτόν και στην παραλία Αγγελή. Επικαλείται ως δήθεν νομικό κενό, την δική του εκούσια αδράνεια και παράλειψη, να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών.
 Επίσης, σε αγαστή σύμπνοια με την περιφερειακή αρχή του κ. Μπακογιάννη, που με μοχλό τους αντιπεριφερειάρχες, όπως την κα Παπαθωμά που εξέδωσε σχετική απόφαση το 2015, αρνείται στους κατοίκους τη δυνατότητα κολύμβησης στην παραλία Αγγελή προαναγγέλοντας την μη αδειοδότηση της,αν και λόγω αποστάσεως έχει όλες τις προυποθέσεις αδειοδότησης.
 Ο Δήμαρχος Θηβαίων, επικαλείται πράγματα που είναι επωφελή για τη βιομηχανία και τώρα -τυχαία άραγε;- επικαλέστηκε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εκδοθεί άδεια λουομένων (εδώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το δήμαρχο, έστω κι αν λέει άλλα η διαμεσολάβηση 6/2016)!.
 Αποδέχεται χωρίς αιδώ, να μη γίνεται χρήση των κοινοχρήστων πραγμάτων από τους δημότες στη Νούσα και την παραλία Αγγελή και την ίδια ώρα προσπαθεί να πείσει όλους μας ότι είναι συμβιβασμός η δημιουργία άλλου δρόμου προς άλλο σημείο χιλιόμετρα μακριά από τον όρμο της Νούσας.
 Και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι αυτή η απεμπόληση δικαιωμάτων του Δήμου και συνέχισης του αποκλεισμού είναι "συμβιβασμός".
 Και συνεχίζει να παραμένει μέλος του ΔΣ της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ, παρόλη τη σύγκρουση συμφερόντων, και τον παράνομο αποκλεισμό των κοινοχρήστων πραγμάτων από την εταιρεία αυτή!. Πρέπει να επιλέξει: ή Δήμαρχος Θηβαίων και υπερασπιστής των δικαιωμάτων του Δήμου με πράξεις και δικαστικές ενέργειες, ή μέλος του ΔΣ της αντιδίκου του Δήμου εταιρείας

Θανάσης Σκούμας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget