Η … ΜΥΕΛΟΔΟΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Καθημερινά πέφτει σαν κεραυνός η είδηση: «Τα έμαθες για τον τάδε; Καρκίνο στο ..» ή «Η δείνα έχει τον … έξω από εδώ». Στενοχώρια, λύπη και η ζωή συνεχίζεται αν δεν είναι δικός μας άνθρωπος. Ο γολγοθάς, όμως, είναι δυσβάσταχτος και άκρως ανηφορικός για τον άτυχο και τους οικείους του.
Και κάπου εδώ μπαίνει το … «Αν θες να λέγεσαι άνθρωπος» του ποιητή. Καλά τα λόγια παρηγοριάς και ενδιαφέροντος αλλά ακόμη καλύτερες οι πράξεις.
Την Παρασκευή που μας έρχεται, στις 12.30 το μεσημέρι, στο 5ο Δημοτικό Θήβας (Άγιοι Θεόδωροι) γινόμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα θα παίρνει με μια πολύ απλή διαδικασία δείγμα (σάλιο με χρήση μπατονέτας) προκειμένου να καταγραφεί στο παγκόσμιο αρχείο των δοτών. Με αυτόν τον τρόπο αν κάποιος νοσήσει και υπάρξει συμβατότητα με το δικό σας δείγμα μπαίνετε στο δίλημμα αν θα γίνετε δότης ή όχι. Αυτό γίνεται με μια διαδικασία παρόμοια με αυτή της αιμοδοσίας.
Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο ανθρώπινα!!!
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ilias Trampakoulos 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.