Η … ΒΡΟΜΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ήταν ένας μπαμπάς, δυο δάσκαλοι και μια μαθήτρια. Θυμίζει ανέκδοτο του στυλ… «Ήταν ένας Έλληνας, δυο Τούρκοι και ένας Άγγλος». Όμως δεν είναι για γέλια το πράγμα. Ελάχιστα σχολεία, μικρή παρουσία εκπροσώπων του δήμου, άφαντοι οι σύλλογοι.
Λίγοι ήταν και φέτος οι συμμετέχοντες στο «Let’s do it Greece”, την παγκόσμια δράση για εθελοντικό καθαρισμό δημόσιων χώρων, που οργανώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου. Στη Θήβα είχε επιλεγεί το δάσος του Μοσχοποδιού και είχε γίνει και το σχετικό κάλεσμα σε πολίτες και συλλογικότητες.
Παλιότερα προσπαθούσα να βρω δικαιολογίες για τη μικρή συμμετοχή. Φταίει ο μέτριος Δήμος μας, η ελλιπής ενημέρωση στους μαθητές μας, ο κακός ο καιρός …
Βλέποντας, όμως, όλους μας να ξημεροβραδιαζόμαστε στο facebook σταμάτησα να ψάχνω άλλοθι. Έχουμε ό,τι μας αξίζει. Μας αρέσει το … βρόμικο δάσος, η βρόμικη δρόμοι, το βρόμικο …
Ας το κλείσω αισιόδοξα. Ευπρόσωπη ήταν η παρουσία των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου, της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων και κάποιων γονέων που είχαν έρθει με τα παιδιά τους.
Υπάρχει ελπίς;
Καλή βδομάδα!

δάσος Μοσχοποδιού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget