Το Ooho που θα αντικαταστήσει τα πλαστικά μπουκάλια νερού (Βίντεο)

To Ooho, έμπνευση του Skipping Rocks Lab του Λονδίνου, αποτελεί μια καινοτόμα ιδέα για τη μειωση της χρήσης των πλαστικών μπουκαλιών. Στόχος είναι αυτή η βιοδιασπώμενη μεμβράνη σε σχήμα φούσκας να χρησιμοποιείται για την κατανάλωση νερού, αντικαθιστώντας τα πλαστικά μπουκάλια και κατ” επέκταση σώζοντας το περιβάλλον.
Φτιαγμένο 100% από φυτά και φύκια, το Ooho έχει την ικανότητα να βιωδιασπάται εντός 4 με 6 εβδομάδων, όπως συμβαίνει και με ένα φρούτο! Η «φούσκα» αυτή βγαίνει σε διάφορες γεύσεις και χρώματα και είναι φθηνότερη από το πλαστικό.
 Πρόκειται για έναν νέο και ασφαλή τρόπο ενυδάτωσης, η μεμβράνη της «φούσκας» διατηρεί καθαρό το εσωτερικό, είτε αυτό είναι νερό, είτε αναψυκτικό, είτε ποτό!
 Δείτε στο video πώς δρα το Ooho!

Ooho

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.