Αυτά τα μποξεράκια, λέγεται ότι προστατεύουν από την ακτινοβολία

Υπάρχουν πάρα πολλά gadgets εκεί έξω, που ισχυρίζονται ότι τηρούν τις ιατρικές απαιτήσεις, τα οποία όμως δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτά που υπόσχονται. Συνήθως τα αγνοούμε, αφού έχει αποδειχθεί ότι η επιστήμη που δεν έχει πιστοποιηθεί, μπορεί να έχει σοβαρές παρενέργειες. Αλλά στην περίπτωση των νέων ανδρικών εσωρούχων Spartan, δεν μπορούμε να απορρίψουμε αυτούς τους ισχυρισμούς.
 Τα Spartan, είναι τα «έξυπνα μποξεράκια» μίας νέας startup εταιρείας, που έχουν ως στόχο να προστατεύσουν την ευαίσθητη περιοχή των ανδρών από τις δυνητικά επιβλαβείς επιπτώσεις της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων. βασική αρχή είναι ότι τα σήματα που προέρχονται από τα smartphones, μπορούν να κάνουν ζημιά στο σπέρμα των ανδρών, επηρεάζοντας την ποιότητά του. Με βάση αυτό, τα νέα μποξεράκια είναι μια σπουδαία ανακάλυψη.
 Τα Spartan δημιουργήθηκαν από δύο Γάλλους επιχειρηματίες, και έχουν εξαιρετικές προδιαγραφές και σχεδιασμό. Ισχυρίζονται ότι υφαίνουν άργυρο (το μέταλλο), μέσα στο βαμβακερό ύφασμα των εσωρούχων τους. Αυτό δημιουργεί αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «ηλεκτρομαγνητική ασπίδα» γύρω από την ευαίσθητη περιοχή, απωθώντας έτσι τη βλαβερή ακτινοβολία. Μαζί με τις αμυντικές τους ιδιότητες, το ασήμι στο εσώρουχο κάνει επίσης αυτά τα μποξεράκια αντιβακτηριακά, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες οσμές, ακόμα και μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή μετά από έντονη γυμναστική.
 Τα μποξεράκια Spartan κοστίζουν περίπου $ 45 εάν τα παραγγείλετε και λιγότερο αν τα αγοράσετε από κάποιο κατάστημα. Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για ότι τηρούν όλα όσα υπόσχονται, αλλά είναι σίγουρο πως αποτελούν τα πιο άνετα και κομψά εσώρουχα που σας παρέχουν μία μεγαλύτερη προστασία από τα κοινά. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες.

gadgets

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget