Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την κ. Αγγελική Παναγώτα για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης της και την προσφορά βοήθειας προς το Σύλλογό μας , για την υποστήριξη - ανακούφιση δοκιμαζόμενου πρώην συναδέλφου μας .
 Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους , είναι πραγματικά ελπιδοφόρο το μήνυμα αλληλεγγύης , ενότητας , συμπαράστασης και ανθρωπιάς που εκπέμπεται από τέτοιου είδους δράσεις και συμπεριφορές .
 Ένα μήνυμα που προσπαθεί και υποστηρίζει εδώ και χρόνια με τις δράσεις του ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς και καλεί όσους επιθυμούν ως συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ           ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.