ΚΕΔΗΛ. - Αποχώρηση προσφύγων για Μετεγκατάσταση

Ένα ακόμα ζευγάρι φιλοξενούμενων προσφύγων που αποχωρεί από το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων,λόγω μετεγκατάστασης σε άλλη Ευρωπαική χώρα συνάντησε στο γραφείο της η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, παρουσία του βουλευτή Βοιωτίας, κ. Νίκου Θηβαίου.
 Το νεαρό ζευγάρι θα αποχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα για το Βέλγιο, για να βρεθούν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους. Πρόκειται για τους πρώτους ωφελούμενους του προγράμματος που ήρθαν στη Λιβαδειά τον Νοέμβριο του 2016.
 Ο κ. Haitham ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Λεβαδέων και τη ΚΕΔΗΛ για την φιλοξενία που τους παρείχαν όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας ότι δεν τους έλειψε τίποτα κατά την παραμονή τους στη πόλη και είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που τους υποδέχτηκε η τοπική κοινωνία.
 Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Πούλου, ενημερώθηκε για την κατάσταση διαμονής τους στο Βέλγιο, τους ευχήθηκε να έχουν καλό ταξίδι και τους ζήτησε να επισκέπτονται στο μέλλον την Ελλάδα και την Λιβαδειά, όπως και να διατηρήσουν επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΚΕΔΗΛ.
 Από την πλευρά του, ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Θηβαίος τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή τύχη στη νέα τους ζωή.
 Στο ζευγάρι δόθηκε και ένα αναμνηστικό δώρο από την πόλη με θέμα την «Έρκυνα».

ΚΕΔΗΛ. - Αποχώρηση προσφύγων για Μετεγκατάσταση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget