Η Νόνη Δούνια θα παρουσιάσει το Gala μόδας που οργανώνει η Ε.Α.Ε. Λιβαδειάς

Το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας καλεί στην «πιο συναρπαστική, την πιο πρωτότυπη εκδήλωση της χρονιάς» την Τετάρτη 26 Απριλίου 7.30 μ.μ στο κέντρο Ρόδον Palace, με στόχο την ενίσχυση του έργου του στον αγώνα κατά του καρκίνου.
 Η Νόνη Δούνια, μαζί με πασίγνωστα μοντέλα, θα παρουσιάσουν το Gala μόδας της άνοιξης και του καλοκαιριού 2017, γνωστών καταστημάτων της Λιβαδειάς.
 Θα συμμετέχουν επίσης οι σχολές χορού της Άννας Αθανασιάδου, «Burn the Floor» της Βικτωρίας Μεταξά, και Μαρίας Τσαλούκη,  με χορογραφίες μοντέρνου, κλασικού, Latin χορού.
 Θα προσφερθούν εύγευστα εδέσματα (finger food) με σανγκρία και χυμούς.
 Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, λεωφορεία θα τους μεταφέρουν δωρεάν από το Ζάππειο στις 6.30μμ.
 Η πρόεδρος του παραρτήματος Στέλλα Ταπανλή,  καλεί τους ενδιαφερόμενους να προμηθευθούν άμεσα τις προσκλήσεις τους από τις τομεάρχισσες  λόγω περιορισμένου αριθμού.

Lifestyle

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.