Έναρξη λειτουργίας Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. στο Νεοχωράκι Θηβών

Άνοιξε και φέτος το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων που βρίσκεται επί της  επαρχιακής οδού “Θήβα- Νεοχωράκι” και λειτουργεί από το 2008 στο πλαίσιο υλοποίησης των Κοινωνικών – Πολιτιστικών και Παιδαγωγικών σκοπών της Επιχείρησης. 
Ποδαρικό για τη σεζόν του 2017 έκαναν μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία Αντίκυρας και Διστόμου (συνολικά 90 μαθητές), οι οποίοι μαζί με τους δασκάλους τους επισκέφτηκαν το Πάρκο για να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας. Εκεί, τους υποδέχτηκε ο νέος Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. κ. Κώστας Χαρέμης και το προσωπικό που στελεχώνει το Πάρκο.
 Η Εκπαίδευση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αφορά παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, με απλουστευμένο τρόπο επιδεικνύονται τα βασικά στοιχεία της οδού, οι βασικοί κανόνες που θέτει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει ο πολίτης να λειτουργεί ως χρήστης της οδού, σεβόμενος τους λοιπούς χρήστες και το περιβάλλον.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στα τηλέφωνα 2262028062 & 2262029729 ή μέσω e-mail στο diketh@otenet.gr


Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget