Θηβαϊκό Πειραματικό Θέατρο - Η … ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(video)

«Στα σπλάχνα» του 1ου Λυκείου Θήβας, στο υπόγειό του το Θηβαϊκό Πειραματικό Θέατρο (ΘΗ.ΠΕ.ΘΕ) δημιούργησε μία νέα θεατρική σκηνή. Ψυχή και καρδιά της ομάδας ο γνωστός μας φιλόλογος Λάζαρος Παπαδόπουλος. Δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις.
Είναι αυτός που, δεκαετίες τώρα, έχει εμπνεύσει δεκάδες συμπολίτες μας που, ξεπερνώντας τα καλλιτεχνικά τους όρια, μας δίνουν ερασιτεχνικές παραστάσεις με όλη τη σημασία της λέξης: ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε απολαύσει θέατρο στη μικρή μας πόλη που ξεπερνά αντίστοιχες επαγγελματικές απόπειρες.
Για φέτος το ΘΗ.ΠΕ.ΘΕ. μας καλεί να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «ΜΕΝΓΚΕΛΕ» του Θανάση Τριαρίδη σε σκηνοθεσία και σκηνικό του Λ. Παπαδόπουλου. Παίζουν ο Αντώνης Φωτιάδης και η Νίνα Μάρα. Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι:
Μουσική επιμέλεια:-ήχοι: Greg Pap- G. Dop
Κοστούμια: Έμη Μπαρώνα
Κούκλες: Θοδωρής Κορόζης
Λίγα λόγια για το έργο όπως, περίπου, αναφέρονται στο περιοδικό «ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ»:
Δυο άγνωστοι αναμεταξύ τους άνθρωποι της σημερινής εποχής ένας άντρας δημόσιος υπάλληλος και μια γυναίκα υποψήφια διδάκτορας ιστορίας συνταξιδεύουν στο κουπέ ενός ηλεκτροκίνητου τρένου. Μια ξαφνική διακοπή ρεύματος «αναγκάζει» τους συνταξιδιώτες να παίξουν το παιδικό παιχνίδι των ρόλων. Ο άντρας θα παραστήσει τον Μένγκελε, τον διαβόητο «Άγγελο του θανάτου» του Άουσβιτς και η γυναίκα την Εσθήρ την εγγονή μιας Εβραίας επιζήσασας θύματος των φρικτών πειραμάτων του μυστηριώδους γιατρού. Η συνέχεια επί της … σκηνής
Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 13 Μαρτίου
Υπόλοιπες παραστάσεις:Σάββατα 18 και 25 Μάρτη /// Κυριακές 19 και 26 Μάρτη ώρα 9 μ.μ.
Περιορισμένες θέσεις- τηλ. κρατήσεων: 6944227563 και 6978014134
Θα πάμε με μεγάλη μας χαρά …




Ilias Trampakoulos

ΘΗ.ΠΕ.ΘΕ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget