Απομάκρυνση περιπτέρου από τον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα

Ένα ακόμα περίπτερο μετακινήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του, από τον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα.Το εν λόγω περίπτερο βρίσκονταν δυτικά της Κεντρικής Πλατείαςκαι  μεταφέρθηκε σε χώρο επί της οδού Λοξής Φάλαγγος. Η μετακίνηση έγινε για λόγους εξωραϊσμού, ανεμπόδιστης διάβασης τυφλών,  ανάδειξης και διάνοιξης του χώρου, λαμβανομένου υπόψη και του έργου της ανάπλασης του πεζόδρομου.
 Ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης δήλωσε σχετικά με τις μετακινήσεις  περιπτέρων  από τον πεζόδρομο της Επαμεινώνδου:
 “Οι  μετακινήσεις αφορούν ιδιόκτητα περίπτερα που είναι ανενεργά για πάνω από δύο (2) χρόνια και πραγματοποιούνται μετά τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών τους και φυσικά με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ βρίσκεται άλλος κατάλληλος χώρος για να εγκατασταθούν. Τα κλειστά περίπτερα, άλλωστε, γίνονται συχνά εστίες μόλυνσης και υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης ή αποκόλλησης τμημάτων αυτών με τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών ή και τραυματισμών ανυποψίαστων διερχόμενων συμπολιτών μας. Μερικοί ακόμα λόγοι μετακίνησης αυτών είναι η ανάδειξη του  έργου της ανάπλασης του πεζόδρομου και  η ανεμπόδιστη διάβαση των πολιτών”.

Απομάκρυνση περιπτέρου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget