Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 22 MAΡΤΙΟΥ 2017

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 22 MAΡΤΙΟΥ 2017 ημέρα TETAΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 Οριοθέτηση χώρων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου έτους 2017 της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας (απόλυτη πλειοψηφία).
 Λήψη απόφασης για την αναστολή ισχύος των παραγωγικών και επαγγελματικών αδειών λόγω οφειλών των τελών των λαϊκών αγορών του Δήμου Θηβαίων.
 Λήψη απόφασης για την ρύθμιση κυκλοφορίας διέλευσης οχημάτων στην Τ.Κ. Ξηρονομής (σχετ. η υπ’ αριθ. 96/2016 απόφαση της Επ.Π.Ζ.)(απόλυτη πλειοψηφία).
 Έγκριση για τον ορισμό Πιστοποιημένου Εκτιμητή από το Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπ. Οικονομικών, για την εκτίμηση ακινήτου ιδιοκτησίας των Άγγελου & Στυλιανού Στάικου, με σκοπό την απευθείας αγορά αυτού από το Δ.Θηβαίων.
 Ορισμός Τριμελούς Εκτιμητικής Επιτροπής για την εκτίμηση ακινήτου ιδιοκτησίας Λ.Τριανταφύλλου επί της οδού Πλαταιών στη Θήβα, με σκοπό την απευθείας αγορά αυτού.
 Λήψη απόφασης για την εφαρμογή Πιλοτικού Προγράμματος διαλογής στην Πηγή-Διαμόρφωση του χώρου έμπροσθεν των γραφείων του περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. για την ανάπτυξη διακριτών ρευμάτων απορριμμάτων (Σχετ. η υπ’ αριθ. 140/2016 Α.Επ.ΠΖ.).
 Λήψη απόφασης για την μετατόπιση μιας (1) θέσης στάθμευσης που βρίσκεται έμπροσθεν των γραφείων του περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α, επί της οδού Π.Δράκου στη Θήβα, ανατολικότερα έμπροσθεν της όμορης ιδιοκτησίας επί της οδού Π.Δράκου 9 και ανάκληση της προγενέστερης απόφασης Δ.Σ. 380/2014.
 Έγκριση για τη μετονομασία του μονοθέσιου Δημοτικού Σχολείου Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας σε «2ο Δημοτικό Σχολείο Ελεώνα Θήβας».
 Ορισμός τριών (3) εκπροσώπων του Δήμου για την κατάρτιση και τήρηση μητρώου προσώπων που θα συμμετέχουν στη συγκρότηση των επιτροπών διαγωνισμών των έργων της ΠΕΔ.
 Διάθεση πίστωσης ποσού 400,00€ για δαπάνες δεξιώσεων Εθνικών & Τοπικών Εορτών.
 Έγκριση άδειας εισόδου-εξόδου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Speros Dedes του Παναγιώτη στην παραλία Αγ.Νικολάου, Δ.Ε. Θίσβης του Δ.Θηβαίων (αναθεώρηση της 2/2017 άδειας δόμησης).

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget