Τοποθέτηση νέων φωτιστικών (led) στην Τ.Κ. Πλαταιών

28 νέες κεφαλές φωτιστικών (led) τοποθετήθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Πλαταιών προς αντικατάσταση των παλαιοτέρων και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχής της κεντρικής πλατείας. Οι παρεμβάσεις στον δημοτικό φωτισμό, υλοποιήθηκαν από τους  ηλεκτρολόγους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων και είχαν στόχο την καλύτερη φωταγώγηση και την οικονομία στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Για την αγορά των φωτιστικών αξιοποιήθηκαν χρήματα από τα ανταποδοτικά τέλη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της περιοχής. Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλαταιών κ. Αλέξης Φίλης ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Δήμου που πραγματοποίησε τις απαραίτητες εργασίες για τη βελτίωση του δημοτικού φωτισμού.

Τοποθέτηση νέων φωτιστικών (led)

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.