Survivor: Όλο και πιο συναρπαστικό !!!

Συγκλονιστικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, αφού ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ενημέρωσε τους παίκτες για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ενώ αυτοί κυλιούνται στις λάσπες για να κερδίσουν ένα χάμπουργκερ.
Οι παίκτες βουβάθηκαν όταν έμαθαν για το τραγικό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό, ενώ οι Διάσημοι ξέσπασαν σε λυγμούς και στηθοδέρνονταν όταν πληροφορήθηκαν πως καταστράφηκε ολοσχερώς η άτυχη Πόρσε.
Οι Μαχητές -που δεν έχουν μπει ποτέ σε Πόρσε γιατί είναι φτωχαδάκια- απέδειξαν πως υπάρχουν και σήμερα Έλληνες φιλόσοφοι, αφού είπαν πως η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία κάνουν κόντρα δυο γερμανικά αυτοκίνητα και σκοτώνονται τέσσερις Έλληνες.
Πάντως, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν πως είναι ασφαλείς από ατυχήματα στον Άγιο Δομίνικο γιατί ζουν στις ερημιές και δεν κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα, αν και ο Γιάννης Σπαλιάρας φοβάται πάρα πολύ γιατί κατουράει στους θάμνους και μπορεί να πεταχτεί κάνα φίδι και να του φάει την τσουτσούνα.
Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες και για τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Χρανιώτης να ζητήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να καταταγεί στον στρατό, ενώ η Λάουρα ζήτησε μαλλί για να πλέξει κάλτσες για τους φαντάρους μας.
Μπροστά στον κίνδυνο να επιστρέψουν οι παίκτες στην Ελλάδα για να πολεμήσουν και να πάει το παιχνίδι στον διάολο, η παραγωγή τους μοίρασε ελληνικές σημαίες και αυτοί τις κάρφωσαν στην άμμο της παραλίας, οπότε ο Άγιος Δομίνικος είναι τώρα ελληνικός και τον προστατεύει ο Λάμπρος Χούτος από τους καρχαρίες.
Οι Μαχητές έγιναν έξαλλοι όταν έμαθαν πως η ελληνική φέτα κινδυνεύει από τον Καναδά, ενώ οι Διάσημοι δεν ήξεραν τι είναι φέτα, αν και ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε πως νομίζει ότι την έχει πηδήσει. Όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς όταν έμαθαν πως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πέρασε στο ελληνικό Δημόσιο, ενώ ρωτούσαν με αγωνία αν η καφετέρια του Σταύρος Νιάρχος θα σερβίρει φραπέ και αν θα επιτρέπεται το κάπνισμα και το τάβλι.
Εν τω μεταξύ, σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση μιας παίκτριας των Διασήμων πως είναι έγκυος αλλά δεν ξέρει από ποιον -αφού είναι όλοι τόσο Διάσημοι που τους μπερδεύει-, ενώ οι Μαχητές ζήτησαν να ακυρωθεί η ομάδα των Διασήμων γιατί αγωνίζονται με παίκτη παραπάνω.
Οι παίκτες θα τιμήσουν την πατροπαράδοτη Σαρακοστή, τρώγοντας χόρτα, καλάμια και τσουκνίδες, ενώ η μόνη περίπτωση να σπάσουν την νηστεία με κρέας είναι να φάει ο ένας τον άλλον, για να αποδείξουν πως είναι γνήσιοι Έλληνες.
  

Survivor

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget