ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΜΕΝΓΚΕΛΕ"ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΠΕΘΕ

 (Θηβαϊκό Πειραματικό θέατρο)
Κυρίες και κύριοι,
Με θλίψη σας πληροφορούμε ότι ματαιώνονται οι επόμενες παραστάσεις του «Μένγκελε», μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που συνέβη σε έναν από τους ηθοποιούς 20 λεπτά πριν το τέλος της χθεσινοβραδινής μας (19-3-2017) παράστασης.

Οι νέες ημερομηνίες των παραστάσεων είναι οι 21,22,23 Απρίλη,στο «Υπόγειο του Πρώτου». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους παρακολούθησαν τις παραστάσεις και ιδίως τους θεατές της τελευταίας βραδιάς για τη ψυχική τους συμμετοχή στο συμβάν καθώς και τους δύο γιατρούς που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.
Τα τηλέφωνα και τα ονόματα των θεατών της τελευταίας παράστασης τα έχουν οι υπεύθυνοι κρατήσεων, οπότε θα ήταν μεγάλη μας η χαρά να είναι σε μια από τις επόμενες παραστάσεις μας, αρκεί να επιβεβαιώσουν με ένα τηλεφώνημά τους την ημέρα που επιθυμούν(Θα ήθελα προσωπικά να είναι όλοι μαζεμένοι, οι ίδιοι πάλι θεατές,στην ίδια ημερομηνία, για να τους ευχαριστήσω από κοντά για την ανθρωπιστική τους αντίδραση).
Τέλος θέλω να υπενθυμίσω ότι στις 23 Απρίλη, μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με το συγγραφέα Θανάσης Τριαρίδης
Τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι τα ίδια για τις επόμενες παραστάσεις του Απρίλη (6944227563 //6978014134).
Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε στα θεατρικά μας τολμήματα. Σας ευχαριστούμε που ερευνήσατε τον «Μένγκελε» του Θαν. Τριαρίδη μαζί με το ΘΗΠΕΘΕ

Λάζαρος Παπαδόπουλος

Θηβαϊκό Πειραματικό θέατρο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget