Στην Αμφίκλεια σήμερα Δευτέρα ο Βαγγέλης Αποστόλου

Την έναρξη των εργασιών του διήμερου Συνεδρίου για το Δίκτυο Πολυλειτουργικών Αγροκτημάτων που θα πραγματοποιηθεί στην Αμφίκλεια, στις  27 & 28 Μαρτίου, θα κηρύξει το απόγευμα της Δευτέρας ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  Βαγγέλης Αποστόλου.

 Στο συνέδριο – που τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ – θα παρουσιαστούν συνδυασμένες δράσεις για την ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας και το παραγωγικό δυναμικό της υπαίθρου, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα κ.ά.
 Το διήμερο συνέδριο  συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, η Αναπτυξιακή Εταιρεία – Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και η Ομάδα Τοπικής Δράσης CLLD/Leader Παρνασού – Οίτης.

Βαγγέλης Αποστόλου

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.