συνάντηση Ανδρέα Kουτσουμπα με Θανάση Καλογρηά και Παναγιώτη Αγνιάδη

Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Θανάση Καλογρηά συναντήθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευή 10/3) ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εμπορική δραστηριότητα της πόλης και επισημάνθηκε η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων για την τόνωση της τοπικής αγοράς.
 Στη συνέχεια ο κ. Α. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού και τη διαρκή «φοροεπιδρομή», που δέχεται. Κοινός τόπος ήταν ότι η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, αλλά και η έλλειψη της δυνατότητας πρόσβασης σε τραπεζικές χρηματοδοτήσεις, αποθαρρύνουν την ανάληψη νέων επιχειρηματικών δράσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ανδρέας Κουτσούμπας

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.