O Ανδρέας Κουτσούμπας στην τελετή παραλαβής παράδοσης της Διοίκησης της 114 Πτέρυγας Μάχης

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας παραβρέθηκε στην τελετή παραλαβής παράδοσης της Διοίκησης της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα και είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον αποχωρήσαντα ταξίαρχο Αθανάσιο Γκανά για τη θητεία του και να ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο διοικητή Γεώργιο Κυριάκου.
Την ίδια ημέρα ο κ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ στη Λιβαδειά, συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τη λειτουργία, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.
  Το Σάββατο 18 Μαρτίου ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας παρακολούθησε την εορταστική εκδήλωση του ιδρύματος Αγία Ταβιθά ενόψει το εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Ο κ. Κουτσούμπας συνεχάρη τους εμπνευστές και τους συντελεστές της πολύ ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης, η οποία είχε ιστορικό και θρησκευτικό περιεχόμενο και ανέδειξε την μακραίωνη πορεία του Ελληνισμού. Τόνισε δε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, εκδηλώσεις όπως αυτή που προβάλλουν το μήνυμα της εθνικής Παλιγγεννεσίας είναι επίκαιρες και αναγκαίες όσο ποτέ. Τέλος, την Κυριακή 19 Μαρτίου ο κ. Α. Κουτσούμπας ως εκπρόσωπος του
Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παραστάθηκε στην αρχιερατική δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό Αθηνών για την 69η επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ανδρέας Κουτσούμπας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget