Σφοδρή χιονοθύελλα σήμερα στον Παρνασσό, 1,5 μέτρο το φρέσκο χιόνι

 Έντονες χιονοπτώσεις έφερε η Γαλάτεια στις ορεινές περιοχές και της κεντρικής Ελλάδας. Χιονοθύελλα επικρατεί σήμερα στα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα όπως και στον Παρνασσό και το Βελούχι. Στον Παρνασσό μάλιστα τα τελευταία εικοσιτετράωρα το φρέσκο χιόνι που έχει πέσει ξεπερνά το ενάμιση μέτρο. Όπως καταγράφεται στις πρόσφατες φωτογραφίες αναγνωστών του tvstar.gr οι εικόνες θυμίζουν Γενάρη.
Προβλήματα στους δρόμους μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν, παρόλα αυτά τα μηχανήματα του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού και των γύρω δήμων είναι σε επιφυλακή.
 Στα πεδινά βρέχει ωστόσο η θερμοκρασία είναι χαμηλή μιας και επικρατούν βοριάδες. Αναλυτικότερα, από την κακοκαιρία σήμερα Σάββατο αναμένεται να επηρεαστούν, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής, η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανά τις πρωινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.
 Αύριο Κυριακή η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και θα επηρεάσει την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανά πρόσκαιρα οι Κυκλάδες.
Σταδιακά από βδομάδα θα έχουμε βελτίωση ωστόσο και πάλι σύμφωνα με τους μετεωρολόγους δεν θα λείψουν οι βροχές.




χιονοθύελλα στον Παρνασσό

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget