Στο Δημόσιο 10.500 ακίνητα από κατασχέσεις το 2016

Αυξημένες κατά 73% ήταν το 2016 οι κατασχέσεις ακινήτων και οι αποποιήσεις κληρονομιών, λόγω οφειλών, δείγμα της αδυναμίας χιλιάδων φορολογουμένων να ανταπεξέλθουν στις φορολογικές και όχι μόνο υποχρεώσεις τους.
 Συνολικά την περασμένη χρονιά περιήλθαν στο Δημόσιο 10.500 ακίνητα, από κατασχέσεις, αποποιήσεις, ή εκχωρήσεις, λόγω οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων.
 Αυτό που αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή εντός της αγοράς ακινήτων, είναι ότι έχει «γιγαντωθεί» το φαινόμενο αποποιήσεων κληρονομιών. Κυρίως η υποχρέωση καταβολής του ΕΝΦΙΑ αλλά και τα λοιπά έξοδα ενός ακινήτου, λειτουργούν ως αντικίνητρα για τους κληρονόμους, οι οποίοι επιλέγουν τη λύση της αποποίησης της.

κατασχέσεις

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.