Εργατικό Κέντρο Θήβας : Όχι στο κλείσιμο του ΙΚΑ Οινοφύτων

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για  την ίδρυση του νέου υπερταμείου  κύριας ασφάλισης   όπου καταργεί όλα τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία και τα εντάσσει στο υπερταμείο,  που το ονομάζει  Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ),  καταργεί στην περιοχή μας το Υποκατάστημα του ΙΚΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ .
 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θήβας, αντέδρασε άμεσα, στέλνοντας έγγραφο προς το αρμόδιο Υπουργείο, εκφράζοντας  και εξηγώντας  την αντίθεσή του για την κατάργηση του Υποκαταστήματος,  κοινοποιώντας το και στους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής.
 Καλούμε όλες τις Διοικήσεις των Σωματείων να παραβρίσκονται την ΤΕΤΑΡΤΗ  8/3/2017 στις 12  το μεσημέρι έξω από το Υποκατάστημα του ΙΚΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ όπου θα έρθει κλιμάκιο από το Υπουργείο για να εκφράσουμε την διαμαρτυρία για το κλείσιμο της υπηρεσίας.

ΙΚΑ Οινοφύτων

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.