Στον "αέρα" η συμφωνία ΔΕΗ - Λάρκο για το ρεύμα

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού ενέργειας Γ. Σταθάκη στη Λάρυμνα όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Λάρκο, κάποιοι συνδικαλιστές προκάλεσαν αίσθηση όταν προέβαλαν ενστάσεις για την περίφημη συμφωνία με τη ΔΕΗ.
 Σημείο αιχμής για να χαρακτηριστεί η συμφωνία ως "ετεροβαρής" από τους συνδικαλιστές της Λάρκο αποτελεί η πρόβλεψη για καταβολή 8 δόσεων ύψους 3 εκατ. ευρώ, ποσό που αφορά μέρος των οφειλών που δημιουργήθηκαν πρόσφατα εξαιτίας της αδυναμίας της Λάρκο να αποπληρώσει το σύνολο του κόστους για το ρεύμα που καταναλώνει. "Υπάρχει περίπτωση σε κάποιους μήνες να μην υπάρχουν χρήματα να πληρωθούμε τους μισθούς" είχε δηλώσει τότε ο πρόεδρος των εργαζομένων Α. Κορέντζελος.
 Φαίνεται λοιπόν ότι οι δηλώσεις του εκπροσώπου των εργαζομένων, μόνο τυχαίες δεν ήταν αφού σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι πρόσφατα το Δ.Σ. της Λάρκο δεν είχε συνεδριάσει προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία, παρά το γεγονός ότι αυτή έχει εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ από τις αρχές Ιανουαρίου.

συμφωνία ΔΕΗ - Λάρκο

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.